EDİRNE / ENEZ - Büyük Evren Aziz Yörük ortaokulu

Büyük Evren Aziz Yörük ortaokulu

Büyükevren Köyü Enez/EDİRNE
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve evrensel eğitimin genel ilkeleri doğrultusunda toplumda değişmeyi sağlayacak, dünü tanıyan, bugünü öğrenen, yarını planlayabilen, hem öğretenlerin, hem öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmelerine ve gelişmelerine yardımcı olan bilginin üretildiği bir toplumda nitelikli insanların yetişmelerine olanak sağlamak, çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
1. Milli Eğitim Genel amaçları, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda öğrencilerimizi fiziksel, sosyal, ruhsal ve motor beceriler yönünden yeteneklerini en iyi derecede kullanabilen kendisine ve ülkesine yararlı bireyler yetiştirmek.2.Temel eğitimini başarı ile tamamlamış ve bir üst öğrenime hazır bireyler yetiştirmek.3.Çevre olanaklarını bilen ve bunlardan yararlanan bireyler yetiştirmek.
Minibüs,otobüs v.b.
Büyükevren Köyü içerisinde yer almaktadır.
İlçe merkezine 13 km mesafededir.